Home - VvE Beheer

VvE Beheer door Delair Vastgoedbeheer

Delair Vastgoedbeheer is opgericht in 1998 en heeft dus  ruim 20 jaar ervaring met het beheer van vereniging van eigenaren, en dat merk je. Delair Vastgoedbeheer beheert en ondersteunt verenigingen op het gebied van de financiële administratie, bestuurlijke ondersteuning en  technisch beheer. Door een breed en gevarieerd team van meer dan 15 specialisten is veel kennis in huis.

De voordelen van VvE Beheer door Delair Vastgoedbeheer op een rij: 

  • Direct: Eén vast contactpersoon voor zowel financieel, bestuurlijk en technisch beheer. Korte communicatielijnen en directe aanpak
  • Deskundig: Met 15 accountmanagers en meer dan 20 jaar ervaring met VvE Beheer, hebben we bijna alles wel een keer meegemaakt!
  • Transparant: Via de online VvE portal kunt u alle VvE zaken volgen. Ook is de door ons opgestelde financiële verslaglegging is helder en voor iedereen begrijpelijk. 
  • Groot netwerk: Heeft u onderhoudspartijen en leveranciers waar u graag mee werkt? Dan kunnen die gewoon gekoppeld aan uw VvE. Liever een andere partij inschakelen? Dan kunt u een beroep doen op het door ons opgebouwde netwerk met professionele en vakkundige onderhoudspartijen en leveranciers.

Voor meer info over onze diensten, zie de financiële administratie, bestuurlijke ondersteuning en  technisch beheer

Contact

Delair Vastgoedbeheer B.V.

Correspondentieadres
Postbus 75389
1070 AJ Amsterdam

Bezoekadres Amsterdam
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam

Bezoekadres Almere
Willem Dreesweg 6a
1314 VB Almere

Bezoekadres Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

Contact
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl