Home - Over ons - VvE Beheer Purmerend

VvE Beheer Purmerend

Purmerend is een stad en gemeente in de regio Waterland. Naast Purmerend zijn er een tweetal andere plaatsen binnen de gemeente.

• De Purmer (gedeeld met de gemeenten Waterland en Edam/Volendam)
• Purmerbuurt (een kruispuntdorp in het oosten van de gemeente nabij het Purmerbos)

De omliggende gemeente zijn Beemster, Wormerland, Landsmeer, Edam-Volendam en natuurlijk Waterland.

Sinds 2017 hebben ook diverse panden in Purmerend e.o. ons gevonden. Deze VvE’s hebben we o.a. geholpen met het opstarten van de administratie en/of het op orde brengen van de administratie en ondersteunen we ook bij technische zaken of (lange termijn) onderhoud.
Op o.a. de Gorslaan kunt u ons tegenkomen als beheerkantoor, maar ook op de Waterlandlaan (bij de bibliotheek), Watergang en Monnickendam spelen we inmiddels een rol.

Zoals u weet wordt er stevig gebouwd in Purmerend, diverse nieuwbouwprojecten staan dan ook reeds bij ons op de rol om op te starten.

Vanuit ons kantoor op de Koemarkt 53, te Purmerend, kunnen we sinds kort nog beter schakelen en indien gewenst overleg hebben omtrent zaken die spelen binnen uw vereniging.

Delair Vastgoedbeheer zet haar ruime ervaring in voor VvE’s in Groot Amsterdam, Noord Holland, Utrecht en Flevoland. Bent u benieuwd wat Delair voor uw vereniging kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Delair Vastgoedbeheer B.V.

Correspondentieadres
Postbus 75389
1070 AJ Amsterdam

Bezoekadres Amsterdam
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam

Bezoekadres Almere
Willem Dreesweg 6a
1314 VB Almere

Bezoekadres Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

Contact
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl

In de buurt

Een selectie van onze klanten

Met ruim 20 jaar ervaring verzorgt Delair Vastgoedbeheer het VvE beheer voor velen VvE’s in o.a. Groot-Amsterdam, Almere, Purmerend. Hieronder vindt u een kleine selectie van onze klanten uit Purmerend.