Home - Over ons

Onze vestigingen

Vestiging Amsterdam

Delair Vastgoedbeheer is in 1999 opgericht om te voorzien in de groeiende vraag naar deugdelijk VvE beheer. In de eerste jaren na oprichting bestond de portefeuille voornamelijk uit VvE’s en huurobjecten gelegen in Centrum Amsterdam, De Baarsjes, Oud Zuid en aan diverse grachten. Vanuit onze hoofdvestiging in Amsterdam bedienen wij inmiddels een uitgebreid portfolio aan VvE’s in Amsterdam en de omliggende regio.

Vestiging Almere

Als gevolg van de steeds groter wordende vraag naar VvE beheer in Almere, heeft Delair in 2019 een tweede vestiging in Almere Centrum geopend. Vanuit Almere worden onder andere verenigingen in de Almere Centrum en Almere Poort, Hilversum, Zeist en Harderwijk beheerd.

Vestiging Purmerend

Sinds 2017 hebben ook diverse panden in Purmerend e.o. ons gevonden. Deze VvE’s hebben we o.a. geholpen met het opstarten van de administratie en/of het op orde brengen van de administratie en ondersteunen we ook bij technische zaken of (lange termijn) onderhoud. Vanuit ons kantoor op de Koemarkt 53, te Purmerend, kunnen we sinds kort nog beter schakelen en indien gewenst overleg hebben omtrent zaken die spelen binnen uw vereniging.

Contact

Delair Vastgoedbeheer B.V.

Correspondentieadres
Postbus 75389
1070 AJ Amsterdam

Bezoekadres Amsterdam
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam

Bezoekadres Almere
Willem Dreesweg 6a
1314 VB Almere

Bezoekadres Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

Contact
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl

Een selectie van onze klanten

Met ruim 20 jaar ervaring verzorgt Delair Vastgoedbeheer het VvE beheer voor velen VvE’s. Hieronder vindt u een kleine selectie van onze klanten.