Home - Over ons - VvE Beheer Amsterdam

VvE Beheer Amsterdam

Delair Vastgoedbeheer is in 1999 opgericht om te voorzien in de groeiende vraag naar deugdelijk VvE beheer. In de eerste jaren na oprichting bestond de portefeuille voornamelijk uit VvE’s en huurobjecten gelegen in Centrum Amsterdam, De Baarsjes, Oud Zuid en aan diverse grachten. In 2019 is een tweede vestiging in Almere geopend en anno 2020 hebben ruim 950 verenigingen het VvE beheer van hun gemeenschappelijk eigendom ondergebracht bij Delair Vastgoedbeheer.

Delair Vastgoedbeheer zet haar ruime ervaring in voor VvE’s in Groot Amsterdam, Noord Holland, Utrecht en Flevoland. Bent u benieuwd wat Delair voor uw vereniging kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Delair Vastgoedbeheer B.V.

Correspondentieadres
Postbus 75389
1070 AJ Amsterdam

Bezoekadres Amsterdam
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam

Contact
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl

Een selectie van onze klanten

Met ruim 20 jaar ervaring verzorgt Delair Vastgoedbeheer het VvE beheer voor velen VvE’s in Amsterdam. Hieronder vindt u een kleine selectie van onze klanten.

Vestiging Amsterdam

Na jaren in de Lairessestraat in Oud Zuid gevestigd te zijn, is Delair Vastgoed in 2019 verhuist naar Assumburg in Buitenveldert. Bij deze nieuwe locatie hebben wij ruimere vergaderlocaties voor VvE’s en verbeterde parkeergelegenheden.