Home - Over ons - VvE Beheer Amstelveen

VvE Beheer Amstelveen

Na de Tweede Wereldoorlog werd Nieuwer-Amstel een overloopgemeente voor Amsterdam en werd ook vestigingsplaats voor mensen die op Schiphol werkten. Uitbreidingswijken werden in snel tempo uit de grond gestampt; in de jaren zestig was Amstelveen enige tijd de snelst groeiende stad van Nederland. Woonkwaliteit en groenvoorziening werden hierbij echter niet uit het oog verloren. Vanaf 1964 werd de naam van het inmiddels tot voorstad uitgegroeide dorp aan de gehele gemeente gegeven.

Sinds eind jaren negentig verloopt de groei geleidelijk en zijn geen grote uitbreidingen meer gepland. De meest recente uitbreiding is Westwijk in het zuidwesten van Amstelveen. De komende jaren wordt deze wijk voltooid door in het zuidwesten 800 en in het zuidoosten 700 woningen te bouwen. Daarmee zal de laatste uitbreiding van Amstelveen zijn voltooid. Om in de behoeften van de snel gegroeide bevolking te voorzien werd een nieuw centrum, het Stadshart Amstelveen, gecreëerd. Hier bevinden zich een groot winkelcentrum, de centrale bibliotheek, alsmede culturele voorzieningen, horeca en kantoren. Het winkelgebied in het Stadshart is het grootste in het deel van de regio dat ten zuiden van Amsterdam ligt.
In 2003 werd Amstelveen verkozen tot de meest aantrekkelijke grote stad van Nederland om in te wonen. Dat stelde het economisch onderzoeksbureau NYFER in Breukelen in de ‘Atlas voor gemeenten 2003’. Als positieve punten van Amstelveen werden genoemd: goed bereikbaar, veilig, rijk aan cultuur en dicht bij Amsterdam.

 

VvE Beheer door Delair in Amstelveen

Al in een vroeg stadium mocht Delair diverse VvE’s uit Amstelveen verwelkomen in haar klantenkring. Al jaren verzorgen we zowel financieel beheer alsmede technisch beheer voor diverse panden. U kunt onze naam tegenkomen op o.a. de Amsterdamseweg, de Rembrandtweg, maar ook op de Tiengemeten. Het aantal klanten is vooral toegenomen na de verhuizing van Delair van de Lairessestraat 139 naar de Assumburg 2, wat precies op de grens ligt van de stad Amsterdam en Amstelveen, in het altijd gezellige Buitenveldert.

Delair Vastgoedbeheer zet haar ruime ervaring in voor VvE’s in Groot Amsterdam, Amstelveen, Utrecht en Flevoland. Bent u benieuwd wat Delair voor uw vereniging kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Contact

Delair Vastgoedbeheer B.V.

Correspondentieadres
Postbus 75389
1070 AJ Amsterdam

Bezoekadres Amsterdam
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam

Bezoekadres Almere
Willem Dreesweg 6a
1314 VB Almere

Bezoekadres Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

Contact
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl

In de buurt

Een selectie van onze klanten

Met ruim 20 jaar ervaring verzorgt Delair Vastgoedbeheer het VvE beheer voor velen VvE’s in o.a. Groot-Amsterdam, Almere, Purmerend. Hieronder vindt u een kleine selectie van onze klanten.