Home » Over ons » VvE Beheer Amstelveen

VvE Beheer Amstelveen

Delair Vastgoedbeheer is in 1999 opgericht om te voorzien in de groeiende vraag naar deugdelijk VvE beheer. In de eerste jaren na oprichting bestond de portefeuille voornamelijk uit VvE’s en huurobjecten gelegen in Centrum Amsterdam, De Baarsjes, Oud Zuid en aan diverse grachten. In 2019 is een tweede vestiging in Almere geopend en anno 2020 hebben ruim 950 verenigingen het VvE beheer van hun gemeenschappelijk eigendom ondergebracht bij Delair Vastgoedbeheer.

Delair Vastgoedbeheer zet haar ruime ervaring in voor VvE’s in Amstelveen en Flevoland. Bent u benieuwd wat Delair voor uw vereniging kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

VvE Overstapservice

Bent u ontevreden met uw huidige VvE beheerder? Wilt u overstappen, maar ziet u op tegen de nodige stappen die u hiervoor moet ondernemen? De VvE beheerders van Delair Vastgoedbeheer helpen je graag bij de overstap.

Wilt u meer weten over de VvE Overstapservice van Delair? Klik dan op de onderstaande knop.

Contact

Delair Vastgoedbeheer B.V.

Correspondentieadres
Postbus 75389
1070 AJ Amsterdam

Bezoekadres Amsterdam
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam

Bezoekadres Almere
Willem Dreesweg 6a
1314 VB Almere

Bezoekadres Purmerend
Koemarkt 51-53
1441 DB Purmerend

Contact
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl

In de buurt

Een selectie van onze klanten

Met ruim 20 jaar ervaring verzorgt Delair Vastgoedbeheer het VvE beheer voor velen VvE’s in o.a. Groot-Amsterdam, Almere, Purmerend. Hieronder vindt u een kleine selectie van onze klanten.