Vestiging Almere

Almere

Als gevolg van de steeds groter wordende vraag naar VvE beheer in Almere, heeft Delair in 2019 een tweede vestiging in Almere Centrum geopend. Vanuit Almere worden onder andere verenigingen in de Almere Centrum en Almere Poort, Hilversum, Zeist en Harderwijk beheerd. Daar waar de Amsterdamse portefeuille voor een groot deel bestaat uit VvE’s met een bouwjaar van voor 1940, bestaat de portefeuille van het kantoor in Almere voornamelijk uit nieuwbouw VvE’s. De twee kantoren werken intensief samen waardoor kennis en ervaring van alle bouwstijlen binnen Delair Vastgoedbeheer aanwezig is en optimaal wordt ingezet.

Nieuwbouw en oprichting van VvE’s

Delair Vastgoedbeheer heeft ruime ervaring met het oprichten van nieuw(bouw) VvE’s. Van het beoordelen van de splitsingsakte tot het organiseren van de oprichtingsvergadering, Delair denkt in deze belangrijke fase graag met u mee. Een goed voorbereidde oprichtingsvergadering biedt structuur en een stabiele basis voor toekomstig beheer. Is het pand nog niet gerealiseerd? Maakt niet uit, wij worden graag in een vroeg stadium van de bouw bij de VvE betrokken en voorzien u graag van advies. 

Kavel verenigingen

Naast appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen, beheert Delair Vastgoedbeheer ook kavelverenigingen. Op dit moment worden in Almere Oosterwold diverse kavelverenigingen ontwikkelt waarop eigen gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van riolering, (helofyten)filters, straatwerk en verlichting en de groenvoorziening. Delair kan ook voor deze verenigingen het financieel, bestuurlijk, organisatorisch en technisch VvE beheer verzorgen.
 
Heeft u meer vragen over VvE beheer voor uw bestaande of nog te realiseren VvE, of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Contact

Delair Vastgoedbeheer B.V.

Correspondentieadres
Postbus 75389
1070 AJ Amsterdam

Bezoekadres Almere
Willem Dreesweg 6a
1314 VB Almere

Contact
T: 088-2335247
E: Info@delairvastgoedbeheer.nl